Wij zijn wij?

In het bedrijfsleven is een ruime ervaring opgedaan in meerdere aspecten binnen het bouwproces, zoals architectenbureaus, adviesbureaus en grote landelijk opererende aannemingsbedrijven. In allerlei sectoren is er gewerkt bij zowel kleine als ook grote (multidisciplinaire) projecten.

Onze diensten zijn veelomvattend en bestemd voor vele doelgroepen binnen en bouwproces en aanverwante aspecten. De meeste opdrachtgevers hebben weinig kennis van de gecompliceerde materie van bouwzaken of hebben simpelweg niet de tijd om de bouwzaken te behartigen naast hun normale drukte in het bedrijf. De “corebusiness” blijft binnen uw organisatie gewaarborgd en wij begeleiden U in het totale bouwproces of gedeelten hiervan.

Ons voornaamste doel is  om in en normaal proces een kwalitatief en hoogwaardig bouwproces te realiseren tegen reële prijzen. Wij zijn een dynamisch en gespecialiseerd bedrijf, met bouwkundige kennis en ervaring in totale proces zoals ontwerp, advisering, tekenwerk, procedures, bouwbegeleiding, bouwkosten, bouwmanagement, projectmanagement, bouwkundige en energie rapportages, onderhoud en beheer.
De kracht van ons zit in het feit dat wij uw plannen van A t/m Z kunnen verzorgen, van initiatief (schetsontwerp) tot oplevering na realisatie, vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor specifieke onderdelen die op zichzelf staan.

Wij verplaatsen ons in de "huid" van de opdrachtgever om de belangen optimaal te behartigen en te ontwerpen, binnen haalbare budgetten, en uit te voeren conform de wensen en gedachten van onze opdrachtgever.

Door onze efficiënte aanpak verdienen wij onszelf terug te verdienen binnen Uw totale budget, heeft U de zekerheid van een onafhankelijke begeleiding en de zekerheid dat het proces goed wordt begeleid.

Onze opdrachtgevers bevinden zich in en breed scala van de bouw in zowel de particuliere als de bedrijfsmatige en agrarische sectoren.

Onze huisregel nummer één is dan ook: “Uw project is ons project” en wij zijn pas tevreden als U dat ook bent tijdens en vooral ná het samenwerken.

Kort samengevat:

• Korte lijnen door kleine organisatie; persoonlijke en flexibele benadering;
• Veel ervaring binnen het totale bouwproces;
• Ontwikkelen van de voor U beste oplossing met een persoonlijke benadering;
• Vaste prijsafspraken bij werkzaamheden
• Concurrerende tarieven.

Bouwadviesburo Hoevers bv


Hommelstraat 11
7399 RK Empe

T 0575 476701
F 0575 476780

E info@bouwadvieshoevers.nl

Meer contact informatie
Wij zijn wij?
Route