Bussumse watertoren
Opdrachtgever:BWC Sustainable developement b.bv.
Jaarrealisatie:2009-2010
Jaarontwerp:2007
Datum:2-12-2009
 
Omschrijving:Renovatie Bussummer watertoren en nieuwbouw kantoorgebouw aan de Bussumergriendweg te Bussum

 
Werkzaamheden:Projectleider Hercuton

Vanaf de opdracht gebouwconcept mede ontwikkeld en ondersteuning engineering en werkvoorbereiding. Grote uitdaging in dit project was de logistiek, bereikbarheid bouwplaats, geen opstelruimte trailers en manouvreren rupskraan op 4,50 meter onder het aangrenzende maaiveld.

Bouwcoördinator bouwadviesburo

Per 1 oktober 2009 de opdracht aanvaard om vanuit de eigen organisatie de totale coördinatie te gaan verzorgen voor de ontwikkelaar BWC; het betreft hier de coördinatie van de bouwteamleden (aannemers, W- en E- installateur en toeleveranciers) in de uitvoering en het dagelijks toezicht op de uitvoering.

Bouwmanagement/directievoering;

Vanaf begin februari haakte één van de bouwteamaannemers af vanwege een faillisement, hierdoor raakte de afbouw in grote problemen en stond BWC voor een grote uitdaging het gebouw verder opleveringsgereed te maken. Ons buro heeft de totale coördinerende rol van aannemer tot directievoering met alle facetten daaromheen in opdracht gekregen in samenspraak met BWC en haar adviseur Sixpence b.v. met grote ervaring in huisvestingsmanagement.

 

Bouwadviesburo Hoevers bv


Hommelstraat 11
7399 RK Empe

T 0575 476701
F 0575 476780

E info@bouwadvieshoevers.nl

Meer contact informatie
uitvoering
voorbereiding
gerealiseerd