Nieuws - Archief

Ontwikkeling bedrijfsverzamelgebouw te Someren
momenteel zijn wij in een gevorderd stadium met de uitvoering van de bedrijfsverzamelunits te Someren. De ontwikkeling is in samenwerking met onze »


Nieuwbouw Landhuis te Heerenveen
Van een bestaande relatie hebben wij de mooie opdracht ontvangen voor de ontwikkeling en bouw van een landhuis te Heerenveen. Momenteel zijn wij in voorbereiding »


Revitalisatie en uitbreiding bedrijfscomplex te Heerenveen
Via een goede relatie van ons buro hebben wij de opdracht verworven voor de revitalisatie en uitbreiding van een bedrijfscomplex te Heerenveen voor een »


Thomassen transport breidt uit: nieuwe DC ruimte in Deventer
Thomassen transport b.v. gaat haar activiteiten vanuit meerdere gehuurde locaties in de regio rond Loenen/apeldoorn bundelen in een tweede locatie aan »


Experience Centre Smurfit Kappa Roermond Papier
Experience Centre Ons buro heeft de opdracht verworven voor de uitvoeringsbegeleiding van de innovatie en uitbreiding van de voormalige multifunctionele »


Internationaal Project in Engeland
Smurfit Kappa Recycling UK is onze opdrachtgeefster voor de realisering van een complete nieuwe recyclingplant ten Zuidoosten van London, in Towns End »


Nieuwbouw bedrijfsruimte te Eerbeek
wij zijn zeer verheugd om voor deze potentiële nieuwe opdrachtgeefster een offerte te mogen uitbrengen voor de nieuwbouw van een industrieel complex »


Intrapec Groep nieuwe Eigenaar complex te Spankeren
De intrapec Groep Apeldoorn is de nieuwe eigenaar van een groot gedeelte van het voormalige bedrijfscomplex van Albany Nordiska aan de van Rensselaerweg »


Smurfit KAPPA recycling
Onlangs is verbouwing/uitbreiding van de bedrijfsruimte voor Smurfit KAPPA Paper Recycling te Roermond opgeleverd en is de productie van  de paper »


Smurfit KAPPA Duitsland
Ons buro heeft enige tijd geleden de opdracht verworven voor de budgettering van de mogelijke uitbreiding van de energievoorziening voor een vestiging »


Opdracht Infrawerk
Ons buro heeft de opdracht verworven voor de voorbereiding van de uitbreiding van ROVEG fruit b.v. te Waddinxveen. Het betreft hier de infrasructurele »


Koopovereenkomst in voorbereiding
De koopovereenkomst voor onze opdrachtgeefster met bouwfonds ontwikkeling inzake de aankoop van een gedeelte van het Albany Nordiska terrein te Spankeren »


Nieuwe opdrachtgeefster
Wij zijn zeer verheugd dat wij vanuit onze ervaringen in het verleden een nieuwe opdrachtgeefster mogen verwelkomen in ons bestand: Smurfit Kappa Roermond »


Bouwstart in Loenen
bouwstart uitbreiding werkplaats en kantoren bij Thomassen transport te Loenen. oplevering werkplaats 1 november 2013 kantoren 15 december 2013 bouwpartners: Bouwbedrijf »


Nieuwe, complexe opdracht in de AGF sector.
Ons buro heeft vorige week de opdracht verworven voor onderzoek naar de mogelijkheden van (her)huisvesting van een groot bedrijf in het westland. Mogelijkheden »


Rudico Holding nader voltooiïng
Gebouw en infra voltooid, deze week definitieve oplevering van de bouwkundige werken. Drukpers is fase van laatste testruns en afname. Opdrachtgeefster »


Nieuwbouw Rudico Holding op planning
De nieuwbouw van de nieuwe productiehal met rollenopslag en kantoren verloopt volgens (strakke) planning. De doelstelling: project gereed voor aanvoer »


nieuwbouw Landhuis
Onderzoek naar haalbaarheid aankoop oude boedrij met bijgebouwen. sanering bestaande complex met diverse onderzoeken schetsontwerpen voor bijgebouw »


Herontwikkeling
Ons buro is bezig met de plannen voor de herontwikkeling van het voormalige pand van de Albany Nordiska te spankeren. Onderzoek naar de mogelijkheden »


Nieuwe uitdaging
realisatie nieuw kantoorpand met vele duurzaamheidsaspecten in opdracht gekregen. Engineering - omgevingsvergunning - bouwvoorbereiding - directievoering »


Nieuwbouw Rudico Holding b.v. volgens planning.
De nieuwbouw van de Flexo drukpers aan de coldenhovenseweg te eerbeek loopt volgens planning. Opleveirng productiehal vóór de vakantie; »


Aanbesteding
Momenteel is het project van Rudico Holding eerbeek  in de aanbestedingsfase. De omgevingsvergunning is eind december 2011 ingediend en wordt begin »


Woonhuis Broekhuizerstraat Terwolde opgeleverd
Medio december is de woning naar volledige tevredenheid van de opdrachtgevers opgeleverd door Aannemingsbedrijf Bessels uit Posterenk. De afbouw door »


Landhuis Terwolde
Deze week is de systeemkap en prefab schoorsteen door Aannemingsbedrijf Bessels gemonteerd, daarbij is het hoogste punt en eerste waterdichtheid bereikt. Wij »


Sanering/Uitbreiding Rundveestal te Tonden
Ons buro heeft de opdracht verworven voor de uitwerking van de sanering/uitbreiding van een rundveestal te Tonden. De bouw is gestart en de staalconstructie »


Nieuwbouw woonhuis te Apeldoorn aan de Hattemseweg
De uitvoering van het duurzaam te realiseren woonhuis te Apeldoorn verloopt binnen de contractplanning. Momenteel wordt er gewerkt aan de installaties »


Opdracht woonhuis te eerbeek
Heden heeft ons buro de opdracht verworven voor het ontwerp, bouwvergunning, aanbesteding en bouwbegeleiding voor een landhuis te Eerbeek. »


Nieuwbouw woonhuis Apeldoorn van start
De bouwstart van de woning aan de Hattemseweg is gepland binnen enkele weken, de kelder zal vóór de bouwvakantie gereed zijn en de oplevering »


Bouwvergunning aanvragen
Ons buro heeft de volledige kennis binnen haar bereik voor het aanvragen van een activiteitenvergunning, conform de WABO  (vergunningen nieuwe stijl)       »


Nominatie Bouwprijs 2011
Bussumse Watertoren genomineerd voor Nederlandse Bouwprijs 2011. Op 23 november heeft de juryvoorzitter, mevrouw K.H.M. Peijs, Commissaris van de Koningin »


aankoopkeuring bedrijfsonroerendgoed
In week 44 - 2010 heeft ons buro van een vaste relatie de opdracht gekregen voor de aankoopkeuring van een bedrijfsonroerendgoed object op de Veluwe. »


Voorbereidngsopdracht nieuwbouw Woonhuis met bijgebouw
Ons buro heeft in week 42 de opdracht verworven voor de procedure van ruimtelijke ordening en de realisatie van een woonhuis met bijgebouw in het kader »


Aanbesteding woningen
Ons buro heeft de afgelopen periode een tweetal woningen aanbesteed. De aanbestedingsprocedure's zijn in beide gevalen voortreffelijk verlopen. Momenteel »


Bouwadviesburo Hoevers bv


Hommelstraat 11
7399 RK Empe

T 0575 476701
F 0575 476780

E info@bouwadvieshoevers.nl

Meer contact informatie
Actueel
Algemeen
Archief