Nieuws - Algemeen

Thomassen transport Loenen
Project loopt geheel conform de strakke planning opgesteld met de opdrachtgeefster vóór de aanbesteding van het project. Werkplaats op »


Woonhuis Hattemseweg opgeleverd
de realisatie van de nieuwe woning aan de Hattemseweg 81 is gereed en is door bouwbedrijf Schot uit Lochem begin december opgeleverd. De woning is voorizne »


Duurzaamste Bedrijfsgebouw van 2011: De Bussumse Watertoren
Op zondag 21 maart 2011 is de Bussumse Watertoren tijdens een rechtstreekse radio-uitzending door de VARA  in het programma "Vroege Vogels" »


Onderzoek haalbaarheid nieuwbouw bedrijfsruimte op de Veluwe
In week 45 heeft ons buro de opdracht verworven om onderzoek te doen naar de haalbaarheid voor het bouwen van een logistiekcentrum op de Veluwe. »


Opdracht bedrijfshal met kantoren te eerbeek
In week 36 hebben wij de opdracht verworven voor de voorbereidingsbegeleiding, aanbesteding en uitvoering van een bedrijfshal met kantoren te Eerbeek. De »


Bussumse Watertoren duurzaamste gebouw van Nederland
Op 8 september is de renovatie en nieuwbouw van de Bussumse Watertoren door de Burgemeester van Bussum Drs. M. Schoenmaker officieel geopend. Tijdens »


inwerktreding WABO inzake bouwaanvragen
Per 1 oktober 2010 is het dan uiteindelijk zover dat de Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht (WABO) in werking treedt. Deze wet maakt het mogelijk om »


"rood voor rood' regelingen buitengebieden
"Rood voor rood" regeling, Functieverandering in het buitengebied. Net als in andere delen van Nederland zet in de Stedendriehoek de ontwikkeling »


Bouwadviesburo Hoevers bv


Hommelstraat 11
7399 RK Empe

T 0575 476701
F 0575 476780

E info@bouwadvieshoevers.nl

Meer contact informatie
Actueel
Algemeen
Archief